Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

25. rész - Azonosítás III. rész

Oszd meg facebookon ezt, vagy bármely más oldalt Az apokalipszis és a posztapokalipszis gyermekei gifregényből és nyerd meg Fördős Zé a konyhában gasztro könyvet! Minél többet osztasz meg, annál nagyobb az esélye, hogy nyersz. És nagyon nagy az esélye, ugyanis eddig egy maréknyian osztották meg: a tesóm, a haverom, meg a szomszéd kutyája.

Sorsolás december 18-án pénteken.

(fontos ne ajánld, hanem oszt meg. ha ajánlod, nem látom a neved, ha megosztod, akkor viszont igen... persze attól ajánlhatod... ha van kedved... ha nincs, akkor meg kedv nélkül... csak vicceltem... de utálom, ha valaki azt mondja, hogy csak vicceltem... jó, nem vicceltem, olyan boldog lennék, ha végre megosztaná valaki a képregényemet... neeeem, nem a pénz miatt... ahhoz nem elég jó a blogom... pedig anyukámnak tetszik... legalábbis mindig azt mondja, hogy jóóó... persze lehet, hogy csak azért mondja ezt, mert ezt akarom hallani... pic×ába!.. jól van, le van szarva... boldog Mikulást!)

0 Tovább

24. oldal - Azonosítás II. rész


A képregény oldalainak megosztói között egy szuper karácsonyi ajándékot, Fördős Zé a konyhában könyvet sorsolok ki december 18-án, pénteken!

Ha szeretnéd ezt a nagyszerű, vadonatúj, originál receptkönyvet megnyerni, annyi a dolgod, hogy megosztod Az apokalipszis és a posztapokalipszis gyermekei bármely oldalát. Minnél többet osztasz meg, annál többször kerül a neved a kalapba! Ho-ho-hooooooooooooooooooo! 

0 Tovább

23. oldal - Azonosítás

A képregény oldalainak megosztói között egy szuper karácsonyi ajándékot, Fördős Zé a konyhában könyvet sorsolok ki december 18-án, pénteken!

Ha szeretnéd ezt a nagyszerű, vadonatúj, originál receptkönyvet megnyerni, annyi a dolgod, hogy megosztod Az apokalipszis és a posztapokalipszis gyermekei bármely oldalát. Minél többet osztasz meg, annál többször kerül a neved a kalapba! Ho-ho-hooooooooooooooooooo!

(jah, és ez nem a haveroknak megy :D )

0 Tovább

Az apokalipszis és a posztapokalipszis gyermekei

blogavatar

Interaktív képregény, amely két idősíkban meséli el Köd város jelenét és jövőjét. [Az apokalipszis gyermekei] Köd városban csak két dolog biztos: valaki, valahol egy atombombát készít, és van egy sorozatgyilkos, aki jelmezbe bújva járja az utcákat és szedi áldozatait. Az apokalipszis árnyékában küzdenek egymással az elgyötört lelkek, és vívják dialógusháborújukat egymással. Tamásnak minden erejére szüksége van, hogy ezekben a harcokban méltósággal helytálljon. [A posztapokalipszis gyermekei] Köd város túlélői küzdelmes mindennapjaik során újra vívják harcaikat, immár a törvény béklyóitól megszabadulva, mindezt a közeli jövőben, ahol Magyarországot nukleáris pusztasággá változtatta az atombomba. Hősünknek mutánsokkal, sugárfertőzöttekkel és a régi társadalmi normák őreivel kell megküzdenie, hogy családja életét és elméjét békében tudhassa.