Kemény munka a bloggolás. Főleg, ha a blogger nem az internetről halássza össze a tartalmat, hanem maga készíti. 

Sokan kérdeztétek (senki), hogy mennyi időt vesz igénybe egy oldal elkészítése. Körülbelül (minimum) hat órát. Ha az ember dolgozik és gyerekeket nevel, akkor bizony ezt a hat órát az éjszakából és a hajnalból lehet összelopkodni. (fiatalok vagyunk, kibírjuk)

Való igaz, ha ezt az időt inkább munkával töltöttem volna, összejött volna a 100 000 forint. Na, de abban mi a kihívás? :D

A képregény mínőségét megítélni nem tudom, hiszen az én véleményem szubjektív, de ha megkérdőjelezném az egyediségét és a kreativitását, akkor pofán köpném magamat, bármi nehéz is (mondjuk, ha aláállok...). Sőt, ha valaki olvas a sorok között, akkor bizony jelen korunk társadalmi problémái kerülnek kivesézésre, persze ehhez már tényleg meg kell forgatni a kurblikat. 

Gratulálok az ehavi győzteseknek, megnyugtató, hogy a pályázati kritériumok nincsenek kőbe vésve, hiszen felesleges megszakadni a rendszeres posztolással, ha az eredményeséghez már havi öt bejegyzés is elegendő, a tartalom eredete (eredetisége) pedig aztán végképp nem szempont.

Bár azt tudnám, hogy mi szükséges ahhoz, hogy legalább egyszer az origon is visszont láthassak egyetlen oldalt? Mármint Alekosz nemi szervén kívül...